ماسالا

تصویری که در پروفایل من مشاهده می کنید چند نوع "ماسالا"یا همان ادویه خودمان است. که جزء جدایی ناپذیر آشپزی هندی است. این عکس را وقتی خانم گوندا ماسالا را برای درست کردن ماهی کولی آماده می کرد گرفتم. در اینجا تصمیم دارم چند خوراک بی نظیر هندی را به شما نشان دهم .این هم تصویر خانم گوندا

 

در اینجا گوندا ماهی های کولی را به چند ماسالا که در اینجا شامل زردچوبه پودرچیلی بادیان ستاره ای تخم گشنیز یک قاشق ارد ،تمرهندی و کمی گشنیز تازه است آغشته می کند

پس از گذشت ٢٠ دقیقه آنها را در روغن سرخ می کند و من آنرا با حلقه های پیاز و  و فلفل ، کمی ترشی انبه .موز سرخ شده و خیارشور(در واقع موادی که آن لحظه دردسترس بود) تزیین کردم

 

 

 

/ 1 نظر / 68 بازدید
عاشق کوهستان

سلام عزیز[گل] به به دست شما درد نکنه [دست] دلمونو آب انداختی[چشمک]